Szybki sposób na usunięcie wpisów Google Voice Record

Chociaż możesz wyczyścić pulpit nawigacyjny Google Voice, usuwając wiadomości głosowe od klientów i pracowników za pomocą funkcji usuwania, usunięte wiadomości nie są natychmiast usuwane. Zamiast tego Twoje wiadomości są automatycznie przenoszone do folderu Kosz, gdzie pozostaną na Twoim koncie przez 30 dni. Jeśli nie chcesz czekać 30 dni, aż Google usunie wiadomości, możesz ręcznie usunąć je z folderu Kosz za pomocą funkcji Usuń na zawsze.

1

Przejdź do witryny Google Voice i zaloguj się na swoje konto (łącze w zasobach).

2

Kliknij opcję „Wiadomości głosowe”, aby wyświetlić listę wpisów poczty głosowej.

3

Kliknij pole wyboru obok każdej wiadomości poczty głosowej, którą chcesz usunąć.

4

Kliknij przycisk „Usuń”, aby przenieść wiadomości poczty głosowej do folderu Kosz.

5

Kliknij „Więcej” w lewej części strony, a następnie wybierz „Kosz”.

6

Zaznacz pole wyboru każdej wiadomości głosowej, a następnie kliknij przycisk „Usuń na zawsze”.

7

Kliknij „OK” w wyskakującym okienku, aby trwale usunąć wiadomości poczty głosowej.